Wifi voor Winkels

Wij bieden een marktspecifieke oplossing aan voor jouw winkel.

Professioneel wifi netwerk voor winkels

Is het wifi netwerk in jouw winkel niet betrouwbaar en heel traag? Kunnen de klanten door wifi problemen niet mobiel betalen? Wil je jouw wifi netwerk gebruiken om reclame te maken voor nieuwe producten of een promotie aan te kondigen? Heb je nood aan beveiligde wifi in je winkel?

FIPS staat je graag bij met advies en het optimaliseren van je bestaand wifi netwerk. Ook kunnen wij, indien nodig, een nieuw professioneel wifi netwerk installeren in je winkel. Store

  • Het wifi netwerk in de winkel is niet betrouwbaar en heel traag
  • Door problemen met de wifi kunnen onze klanten niet mobiel betalen in de winkel
  • Kan het wifi netwerk gebruikt worden om reclame te maken voor nieuwe producten of een promotie aan te kondigen ?
  • Hoe zet ik een beveiligde wifi op in de winkel ?

Een professioneel wifi netwerk dat meegroeit met het succes van jouw winkel

Overal waar consumenten gaan, verwachten ze een wifi signaal. Een vlotte wifi verbinding in jouw winkel of retailzaak is dus echt een noodzaak. Om gebruik te kunnen maken van alle voordelen, is het belangrijk dat de netwerkinfrastructuur correct geïnstalleerd is.

FIPS levert een professioneel wifi netwerk voor jouw winkel dat betrouwbaar, snel en veilig is. Geen zones meer met een zwakke wifi dekking en beheer vanaf elke locatie via de cloud.

Met een gescheiden wifi netwerk voor de klanten kan je profiteren van alle voordelen van deze krachtige marketing tool. We zorgen voor een betaalbaar wifi netwerk dat meegroeit met jouw succes en wanneer nodig verlenen wij hulp of opvolging van het wifi netwerk van op afstand.


Laat ons uw traag en slecht werkend wifi netwerk vervangen en kies voor een professioneel wifi netwerk !

Onze Doelstellingen

Security

Smart technology

Care for each project

Support 24/7