Sterke en Betrouwbare Wifi voor Scholen

Professionele wifi netwerken op maat van jouw school.

FIPS installeert snelle en betrouwbare wifi op jouw school

Werkt het wifi netwerk op school niet naar behoren? Heb je problemen met een zwak wifi signaal? Verloopt surfen via het draadloos internet (veel te) traag? Om altijd en op elke plek in het schoolgebouw stabiele en snelle wifi te verzekeren, is een correcte netwerkinfrastructuur een basisvereiste.

FIPS levert en installeert professionele wifi oplossingen op maat voor scholen. Wij zorgen voor performante, veilige en schaalbare wifi netwerken die beheerbaar zijn via de Cloud.


Professionele wifi die meegroeit met de school

Heb je wifi netwerken verspreid over meerdere sites of schoolgebouwen? Geen probleem, onze controllers ondersteunen het beheer van meerdere sites of schoolgebouwen vanaf één centrale locatie. Zo zorgen wij voor een managed wifi oplossing met een grote flexibiliteit.

De wifi netwerken die wij uitrollen zijn bovendien zeer schaalbaar en oneindig uitbreidbaar. Op ieder moment kunnen access points of andere netwerkcomponenten toegevoegd of verwijderd worden. Dit zorgt voor een flexible wifi netwerk die kan meegroeien met de school.

School

Wifi as a service

Bij Wifi as a Service wordt het volledig wifi netwerk door ons beheerd. Je hoeft geen investering te doen voor de aankoop van een wifi netwerk, je betaalt enkel een vast maandelijks bedrag voor de huur van diensten en producten.

Het wifi netwerk wordt beheerd via een off-site controller in de Cloud of via een on-site controller lokaal geïnstalleerd. Ook een combinatie van beiden is mogelijk.

Bij eventuele problemen kan FIPS een real-time analyse uitvoeren van het actieve wifi netwerk zonder onderbrekingen. Zo kunnen storingen, actieve clients en wifi data in real-time bekeken worden en indien nodig aanpassingen doorgevoerd worden.


Laat ons uw traag en slecht werkend wifi netwerk vervangen en kies voor een professioneel wifi netwerk !

Onze Doelstellingen

De richtlijnen voor elk project, zo eenvoudig maar zo belangrijk voor ons.

Security

Netwerkbeveiliging bestaat uit meerdere beschermingslagen van zowel software- als hardwarecomponenten. Het is de samenwerking van al deze componenten die uw datanetwerk veilig maakt. Wij zorgen ervoor dat de meerlaagse beveiliging die we uitrollen voldoet aan de laatste beveilingsstandaarden en dat deze up-to-date wordt gehouden.

Smart technology

De uitgerolde technologie moet voordelen bieden voor de klant, en dient niet enkel als een leuk gadget. We zorgen ervoor dat de technologie voor de klant werkt. Wij noemen deze technologie dan ook echt slimme technologie.

Care for each project

Elk project is even belangrijk, van het kleinste tot het grootste. Elk project wordt vakkundig geīmplementeerd met de goedkeuring van de klant.

Support 24/7

Waarom zou de klantenondersteuning moeten stoppen nadat het project uitgerold is? Wij hechten veel belang aan klantenondersteuning en klantenservice!