Wifi Oplossingen voor Bedrijven

Professionele en performante Wifi netwerken op maat voor bedrijven.

Performant Wifi Netwerk

Performant & Snel

Onze access points ondersteunen Multi User-MIMO. In tegenstelling tot Single User-MIMO access points is er communicatie met meerdere clients tegelijkertijd. Dit resulteert in performant en snel wifi netwerk met een grote capaciteit.

Veilig Wifi Netwerk

Stabiel & Veilig

Wij hebben de mogelijkheid om een real-time analyse uit te voeren van het actieve wifi netwerk zonder onderbrekingen. Zo kunnen storingen, actieve clients en wifi data in real-time bekeken worden en indien nodig aanpassingen doorgevoerd worden.

Schaalbaar Wifi Netwerk

Schaalbaar & Uitbreidbaar

De wifi netwerken die wij uitrollen zijn zeer schaalbaar en oneindig uitbreidbaar. Op ieder moment kunnen access points of andere netwerk componenten toegevoegd of verwijderd worden. Dit zorgt voor een flexible wifi netwerk die kan meegroeien met uw succes.


Bereikbaar via Cloud

Managed via de Cloud

Uw wifi netwerk wordt beheerd via een off-site controller in de Cloud of via een on-site controller lokaal geïnstalleerd. Ook een combinatie van beiden is mogelijk. Zo wordt een wifi oplossing aangeboden op maat die het best past bij uw bedrijf.

Centraal Beheer Wifi

Centraal Beheer

Heeft u wifi netwerken verspreid over meerdere sites of gebouwen ? Geen probleem onze controllers ondersteunen het beheer van meerdere sites of gebouwen vanaf één centrale locatie. Zo zorgen wij voor een managed wifi oplossing met een grote flexibiliteit.

Wifi as a Service

Wifi as a Service

Bij Wifi as a Service wordt uw volledig wifi netwerk door ons beheerd. U hoeft geen investering te doen voor de aankoop van een wifi netwerk maar u betaalt enkel een vast maandelijks bedrag voor de huur van diensten en producten.

Onze Doelstellingen

De richtlijnen voor elk project, zo eenvoudig maar zo belangrijk voor ons.

Security

Netwerkbeveiliging bestaat uit meerdere beschermingslagen van zowel software- als hardwarecomponenten. Het is de samenwerking van al deze componenten die uw datanetwerk veilig maakt. Wij zorgen ervoor dat de meerlaagse beveiliging die we uitrollen voldoet aan de laatste beveilingsstandaarden en dat deze up-to-date wordt gehouden.

Smart technology

De uitgerolde technologie moet voordelen bieden voor de klant, en dient niet enkel als een leuk gadget. We zorgen ervoor dat de technologie voor de klant werkt. Wij noemen deze technologie dan ook echt slimme technologie.

Care for each project

Elk project is even belangrijk, van het kleinste tot het grootste. Elk project wordt vakkundig geīmplementeerd met de goedkeuring van de klant.

Support 24/7

Waarom zou de klantenondersteuning moeten stoppen nadat het project uitgerold is? Wij hechten veel belang aan klantenondersteuning en klantenservice!