Snelle en Veilige Wifi Netwerken voor Bedrijven

Professionele wifi op maat van jouw bedrijf.

Professionele wifi voor jouw bedrijf: snel en veilig

Klagen je medewerkers over wifi problemen in het bedrijf en raken die maar niet opgelost? Om altijd en overal stabiele en snelle wifi te verzekeren, is een correcte netwerkinfrastructuur een basisvereiste.

FIPS zorgt voor de juiste installatie om zo komaf te maken met de wifi problemen in je bedrijf.


Een wifi netwerk dat meegroeit met je bedrijf

Heb je wifi netwerken verspreid over meerdere sites of gebouwen? Wij beheren dit van op één centrale locatie. Bovendien kan het wifi netwerk meegroeien als je bedrijf uitbreidt. Op elk moment kunnen we access points of andere netwerkcomponenten toevoegen en verwijderen.

Wij beheren jouw wifi in de Cloud via een off-site controller of via een on-site controller lokaal geïnstalleerd. Ook een combinatie van beiden is mogelijk. Storingen, actieve clients en wifi data worden real-time bekeken en indien nodig aangepast.

Wanneer je dit wil, hoef je zelfs geen investering te doen voor de aankoop van een wifi netwerk. Bij FIPS werken we met een vast maandelijks bedrag voor de huur van onze diensten en producten.

Company

Laat ons uw traag en slecht werkend wifi netwerk vervangen en kies voor een professioneel wifi netwerk !

Onze Doelstellingen

De richtlijnen voor elk project, zo eenvoudig maar zo belangrijk voor ons.

Security

Netwerkbeveiliging bestaat uit meerdere beschermingslagen van zowel software- als hardwarecomponenten. Het is de samenwerking van al deze componenten die uw datanetwerk veilig maakt. Wij zorgen ervoor dat de meerlaagse beveiliging die we uitrollen voldoet aan de laatste beveilingsstandaarden en dat deze up-to-date wordt gehouden.

Smart technology

De uitgerolde technologie moet voordelen bieden voor de klant, en dient niet enkel als een leuk gadget. We zorgen ervoor dat de technologie voor de klant werkt. Wij noemen deze technologie dan ook echt slimme technologie.

Care for each project

Elk project is even belangrijk, van het kleinste tot het grootste. Elk project wordt vakkundig geīmplementeerd met de goedkeuring van de klant.

Support 24/7

Waarom zou de klantenondersteuning moeten stoppen nadat het project uitgerold is? Wij hechten veel belang aan klantenondersteuning en klantenservice!