Wireless Netwerk Implementatie Stap voor Stap

Implementation

 • (1)
 • (2)
 • (3)
 • (4)
Een korte beschrijving van elke van deze stappen kunt u hieronder vinden. Aarzel niet ons te contacteren voor verdere informatie indien gewenst.
 1. Start
 2. Simulation

  Vraag je vrijblijvende wifi simulatie aan en krijg een eerste indicatie van hoe sterk je wifi verbinding is.

 3. Survey

 4. Install

 5. Survey

 6. End
Wij bieden veilige en performante professionele Wifi oplossingen aan tegen een betaalbare prijs voor zowel particulieren als bedrijven. Neem contact met ons en wij staan u graag bij met advies bij problemen met een bestaand wifi netwerk of met de installatie van een nieuw professioneel wifi netwerk.

Onze Doelstellingen

De richtlijnen voor elk project, zo eenvoudig maar zo belangrijk voor ons.

Security

Netwerkbeveiliging bestaat uit meerdere beschermingslagen van zowel software- als hardwarecomponenten. Het is de samenwerking van al deze componenten die uw datanetwerk veilig maakt. Wij zorgen ervoor dat de meerlaagse beveiliging die we uitrollen voldoet aan de laatste beveilingsstandaarden en dat deze up-to-date wordt gehouden.

Smart technology

De uitgerolde technologie moet voordelen bieden voor de klant, en dient niet enkel als een leuk gadget. We zorgen ervoor dat de technologie voor de klant werkt. Wij noemen deze technologie dan ook echt slimme technologie.

Care for each project

Elk project is even belangrijk, van het kleinste tot het grootste. Elk project wordt vakkundig geīmplementeerd met de goedkeuring van de klant.

Support 24/7

Waarom zou de klantenondersteuning moeten stoppen nadat het project uitgerold is? Wij hechten veel belang aan klantenondersteuning en klantenservice!