Wifi site survey: Laat de sterkte van jouw wifi testen

Meet en visualiseer de toestand van jouw wifi netwerk.

Onze Wifi Site Survey legt de verborgen gebreken in jouw wifi netwerk bloot

Is jouw wifi netwerk een bron van frustratie? FIPS voert een grondige wifi site survey uit om een idee te krijgen van de RF omgeving van de locatie. We meten het wifi signaal, wifi sterkte , en de storing van jouw netwerk. Op basis van de gedetailleerde gegevens van het wifi netwerk kunnen we de data met een heatmap visualiseren.

In het geval van een bestaande locatie of installatie toont deze wifi sterkte test de verborgen gebreken van jouw wifi netwerk zoals interferenties, problemen met toewijzing van kanalen, spectrum gebruik, enz.

Wanneer we met onze wifi sterkte test de problemen van jouw netwerk in kaart hebben gebracht, kunnen we die één voor één corrigeren om zo jouw wifi te verbeteren en te optimaliseren. Met als eindresultaat een performanter en stabieler wifi netwerk!

    Ervaar je deze herkenbare wifi problemen?
  • Ons wifi netwerk is een bron van frustratie
  • Het downloaden of uploaden van een bestand gaat veel te traag
  • De score van een wifi snelheidstest is slecht
  • De dekking van het wifi netwerk in ons kantoor is ontoereikend
  • Hoe kunnen we de storing van ons wifi netwerk testen of meten?
Wil je graag een Wifi Site Survey uitvoeren om zo de verborgen gebreken in jouw wifi netwerk te ontdekken?

Onze Doelstellingen

De richtlijnen voor elk project, zo eenvoudig maar zo belangrijk voor ons.

Security

Netwerkbeveiliging bestaat uit meerdere beschermingslagen van zowel software- als hardwarecomponenten. Het is de samenwerking van al deze componenten die uw datanetwerk veilig maakt. Wij zorgen ervoor dat de meerlaagse beveiliging die we uitrollen voldoet aan de laatste beveilingsstandaarden en dat deze up-to-date wordt gehouden.

Smart technology

De uitgerolde technologie moet voordelen bieden voor de klant, en dient niet enkel als een leuk gadget. We zorgen ervoor dat de technologie voor de klant werkt. Wij noemen deze technologie dan ook echt slimme technologie.

Care for each project

Elk project is even belangrijk, van het kleinste tot het grootste. Elk project wordt vakkundig geīmplementeerd met de goedkeuring van de klant.

Support 24/7

Waarom zou de klantenondersteuning moeten stoppen nadat het project uitgerold is? Wij hechten veel belang aan klantenondersteuning en klantenservice!