Een wifi site survey is de oplossing bij wireless problemen !

Meet en visualiseer de toestand van uw wifi netwerk.

Heeft u problemen met uw wireless netwerk ?

Beschrijven deze items uw draadloos of wireless netwerk in uw thuis of op kantoor? Slow Wifi

  • Ons wifi netwerk is een gewoon een bron van problemen
  • Het downloaden of uploaden van een bestand gaat veel te traag
  • De score van een wifi speed test is slecht
  • De dekking van het wifi netwerk in ons kantoor is ontoereikend
  • Hoe kunnen we de storing van ons wifi netwerk testen of meten ?

Hoe optimaliseren en verbeteren wij uw wireless netwerk ?

Een wifi site survey wordt uitgevoerd om een idee te krijgen van de RF omgeving van de locatie. We meten het wifi signaal en de storing van uw netwerk. Het verzamelt gedetailleerde gegevens van uw wifi netwerk en visualiseert deze data met een heatmap. In het geval van een bestaande locatie of installatie toont het de verborgen gebreken van uw wifi netwerk zoals interferenties, problemen met toewijzing van kanalen, spectrum gebruik, etc.

Omdat de verborgen problemen van uw wifi netwerk zijn gedetecteerd kunnen we die één voor één corrigeren en uw wifi optimaliseren en verbeteren. Met als eindresultaat een performanter en stabieler wifi netwerk !

Laat ons uw traag en slecht werkend wifi netwerk vervangen en kies voor een professioneel wireless netwerk !

Onze Doelstellingen

De richtlijnen voor elk project, zo eenvoudig maar zo belangrijk voor ons.

Security

Netwerkbeveiliging bestaat uit meerdere beschermingslagen van zowel software- als hardwarecomponenten. Het is de samenwerking van al deze componenten die uw datanetwerk veilig maakt. Wij zorgen ervoor dat de meerlaagse beveiliging die we uitrollen voldoet aan de laatste beveilingsstandaarden en dat deze up-to-date wordt gehouden.

Smart technology

De uitgerolde technologie moet voordelen bieden voor de klant, en dient niet enkel als een leuk gadget. We zorgen ervoor dat de technologie voor de klant werkt. Wij noemen deze technologie dan ook echt slimme technologie.

Care for each project

Elk project is even belangrijk, van het kleinste tot het grootste. Elk project wordt vakkundig geīmplementeerd met de goedkeuring van de klant.

Support 24/7

Waarom zou de klantenondersteuning moeten stoppen nadat het project uitgerold is? Wij hechten veel belang aan klantenondersteuning en klantenservice!