Wifi Simulatie

Hoe sterk is het wifi signaal in de verschillende ruimtes van je woning ?

Vrijblijvende wifi simulatie

Ervaar je problemen met je wifi verbinding? Met onze vrijblijvende wifi simulatie krijg je een eerste indicatie van hoe sterk de wifi is in de verschillende ruimtes. Bezorg ons een grondplan van je woning of bedrijf en FIPS gaat voor je aan de slag.

Vraag je wifi simulatie aan

Met onze vrijblijvende wifi simulatie visualiseren wij de volledige wifi omgeving. Door middel van het inladen van een grondplan en het aanduiden van muren, deuren, … kan de wifi signaalsterkte (RSSI) worden weergegeven in de verschillende ruimtes. Zo krijg je meteen een idee van het aantal wireless access points die nodig zijn om op elk moment sterke wifi verbinding te hebben.


Laad hieronder je grondplan op samen met een korte beschrijving en wij bezorgen je een vrijblijvende wifi simulatie.

Onze Doelstellingen

De richtlijnen voor elk project, zo eenvoudig maar zo belangrijk voor ons.

Security

Netwerkbeveiliging bestaat uit meerdere beschermingslagen van zowel software- als hardwarecomponenten. Het is de samenwerking van al deze componenten die uw datanetwerk veilig maakt. Wij zorgen ervoor dat de meerlaagse beveiliging die we uitrollen voldoet aan de laatste beveilingsstandaarden en dat deze up-to-date wordt gehouden.

Smart technology

De uitgerolde technologie moet voordelen bieden voor de klant, en dient niet enkel als een leuk gadget. We zorgen ervoor dat de technologie voor de klant werkt. Wij noemen deze technologie dan ook echt slimme technologie.

Care for each project

Elk project is even belangrijk, van het kleinste tot het grootste. Elk project wordt vakkundig geīmplementeerd met de goedkeuring van de klant.

Support 24/7

Waarom zou de klantenondersteuning moeten stoppen nadat het project uitgerold is? Wij hechten veel belang aan klantenondersteuning en klantenservice!