Problemen met uw Telenet wifi ? Wij hebben de oplossing.

Wij vervangen het door een betrouwbare, performante en veilige wifi oplossing.

Heeft u problemen met uw Telenet wifi netwerk ?

Slow Wifi

  • Het plaatsen van een wifi-booster of een wifi repeater heeft de problemen niet opgelost
  • Ons wifi netwerk is helemaal niet stabiel
  • Het downloaden of uploaden van een bestand gaat veel te traag
  • Het wifi netwerk is onbetrouwbaar en eigenlijk niet bruikbaar
  • Het wifi netwerk heeft een slechte dekking of zelfs geen dekking op sommige locaties

Hoe verbeteren wij uw Telenet wifi netwerk ?

Wifi Oplossing Uw Telenet wifi router is een toestel waar wij als gebruiker zeer weinig controle over hebben. Een paar beperkte wifi settings kunnen ingesteld worden en daar blijft het ook bij. Het uitlezen van het wifi signaal of storing? Het wifi zendvermogen aanpassen? De mogelijkheid om een upload/download limit in te stellen voor bepaalde wifi gebruikers? Eén voor één settings die ontbreken maar noodzakelijk zijn om een betrouwbaar en snel wifi netwerk op te zetten.

Hoe gaan we te werk om dit te verbeteren ? Wij vervangen uw Telenet wifi router en eventuele wifi-boosters door een professionele wifi oplossing. Deze bestaat uit een professionele router en één of meerdere access points. Hiermee leveren en installeren onze specialisten betrouwbare, performante en veilige wifi oplossingen op maat. Met onze wifi netwerken heeft de gebruiker controle over alle noodzakelijke settings en kunnen wij zijn wifi netwerk optimaliseren. Met als eindresultaat een performant en betrouwbaar wifi netwerk met goede wifi dekking in alle locaties !

Laat ons uw traag en slecht werkend wifi netwerk vervangen en kies voor een professioneel wifi netwerk !

Onze Doelstellingen

De richtlijnen voor elk project, zo eenvoudig maar zo belangrijk voor ons.

Security

Netwerkbeveiliging bestaat uit meerdere beschermingslagen van zowel software- als hardwarecomponenten. Het is de samenwerking van al deze componenten die uw datanetwerk veilig maakt. Wij zorgen ervoor dat de meerlaagse beveiliging die we uitrollen voldoet aan de laatste beveilingsstandaarden en dat deze up-to-date wordt gehouden.

Smart technology

De uitgerolde technologie moet voordelen bieden voor de klant, en dient niet enkel als een leuk gadget. We zorgen ervoor dat de technologie voor de klant werkt. Wij noemen deze technologie dan ook echt slimme technologie.

Care for each project

Elk project is even belangrijk, van het kleinste tot het grootste. Elk project wordt vakkundig geīmplementeerd met de goedkeuring van de klant.

Support 24/7

Waarom zou de klantenondersteuning moeten stoppen nadat het project uitgerold is? Wij hechten veel belang aan klantenondersteuning en klantenservice!