Problemen met jouw Telenet wifi? FIPS heeft dé oplossing.

Maak eindelijk komaf met Telenet wifi problemen.

De wifi specialisten van FIPS leveren en installeren betrouwbare, snel en veilige wifi oplossingen op maat.

Slow Wifi

  • Is jouw Telenet wifi netwerk te traag?
  • Heeft het Telenet wifi netwerk een zwak wifi signaal op sommige plaatsen?
  • Heb je een slechte wifi verbinding met het Telenet wifi netwerk?
  • Heeft het plaatsen van een Telenet wifi-booster de problemen niet opgelost?
  • Waarom zijn er zoveel problemen met ons Telenet wifi netwerk?
Een wifi versterker is zinloos !

Hoe verbeteren wij jouw Telenet wifi netwerk?

Wifi Oplossing Een Telenet wifi router is een toestel waar wij als gebruiker zeer weinig controle over hebben. Het wifi signaal of storing uitlezen? Het wifi zendvermogen aanpassen? De mogelijkheid om een upload/download limiet in te stellen voor bepaalde wifi gebruikers? Eén voor één settings die ontbreken, maar noodzakelijk zijn om een betrouwbaar en snel wifi netwerk op te zetten.

Hoe gaan we dan te werk om het Telenet netwerk te verbeteren?
Wij vervangen je Telenet wifi router en eventuele wifi-boosters door een professionele wifi oplossing. Deze bestaat uit een professionele router en één of meerdere access points. Je hebt als gebruiker de volledige controle over alle noodzakelijke settings. Met als eindresultaat een performant en betrouwbaar wifi netwerk met goede wifi dekking op elke plek in je huis, kantoor of winkel!

Laat ons uw traag en slecht werkend wifi netwerk vervangen en kies voor een professioneel wifi netwerk !

Onze Doelstellingen

De richtlijnen voor elk project, zo eenvoudig maar zo belangrijk voor ons.

Security

Netwerkbeveiliging bestaat uit meerdere beschermingslagen van zowel software- als hardwarecomponenten. Het is de samenwerking van al deze componenten die uw datanetwerk veilig maakt. Wij zorgen ervoor dat de meerlaagse beveiliging die we uitrollen voldoet aan de laatste beveilingsstandaarden en dat deze up-to-date wordt gehouden.

Smart technology

De uitgerolde technologie moet voordelen bieden voor de klant, en dient niet enkel als een leuk gadget. We zorgen ervoor dat de technologie voor de klant werkt. Wij noemen deze technologie dan ook echt slimme technologie.

Care for each project

Elk project is even belangrijk, van het kleinste tot het grootste. Elk project wordt vakkundig geīmplementeerd met de goedkeuring van de klant.

Support 24/7

Waarom zou de klantenondersteuning moeten stoppen nadat het project uitgerold is? Wij hechten veel belang aan klantenondersteuning en klantenservice!