Proximus wifi problemen?

Wij zorgen voor een betrouwbaar en stabiel wifi netwerk

Nooit nog problemen met je Proximus (*) wifi netwerk

Meer en meer horen wij verhalen van personen die problemen ondervinden met hun Proximus wifi netwerk. Is ook jouw wifi te traag of heeft je Proximus netwerk een zwak signaal? Heeft de Proximus wifi versterker die je installeerde geen effect? Of kan je nooit rekenen op sterke en stabiele wifi?

De Proximus wifi router is een toestel waar je als gebruiker zeer weinig controle over hebt. Wanneer je bovenstaande Proximus wifi problemen definitief wil oplossen, dan staan de wifi specialisten van FIPS klaar om een betrouwbaar, snel en veilig alternatief te installeren.

Waarom een wifi versterker zinloos is !

Een sterk en veilig alternatief voor jouw Proximus (*) wifi netwerk

Wifi Oplossing Door de beperkte mogelijkheden van de router is het via het bestaande Proximus wifi systeem onbegonnen werk om het wifi signaal te lezen, het zendvermogen aan te passen, een upload/download limiet in te stellen, …

Om een goedwerkende infrastructuur te garanderen, vervangen we jouw Proximus wifi router door een professionele router met één of meerdere access points. Zo heb je als gebruiker de volledige controle over alle noodzakelijke settings en zijn problemen met je Proximus wifi netwerk definitief verleden tijd. Op elke plek in je huis of kantoor kan je zal er stabiele, snelle en veilige wifi zijn.

Laat ons uw traag en slecht werkend wifi netwerk vervangen en kies voor een professioneel wifi netwerk !

(*) In 2015 is de bedrijfsnaam van Belgacom veranderd naar Proximus.

Onze Doelstellingen

De richtlijnen voor elk project, zo eenvoudig maar zo belangrijk voor ons.

Security

Netwerkbeveiliging bestaat uit meerdere beschermingslagen van zowel software- als hardwarecomponenten. Het is de samenwerking van al deze componenten die uw datanetwerk veilig maakt. Wij zorgen ervoor dat de meerlaagse beveiliging die we uitrollen voldoet aan de laatste beveilingsstandaarden en dat deze up-to-date wordt gehouden.

Smart technology

De uitgerolde technologie moet voordelen bieden voor de klant, en dient niet enkel als een leuk gadget. We zorgen ervoor dat de technologie voor de klant werkt. Wij noemen deze technologie dan ook echt slimme technologie.

Care for each project

Elk project is even belangrijk, van het kleinste tot het grootste. Elk project wordt vakkundig geīmplementeerd met de goedkeuring van de klant.

Support 24/7

Waarom zou de klantenondersteuning moeten stoppen nadat het project uitgerold is? Wij hechten veel belang aan klantenondersteuning en klantenservice!