Toegangscontrole Systemen

Wanneer je meer controle wil over welke personen je woning of bedrijf mogen betreden, is een automatisch toegangscontrole systeem de perfecte oplossing. Door middel van een kaart, een PIN code of zelfs je smartphone bepaal je wie (waar en wanneer) toegang krijgt. Geen gedoe meer met het kwijtraken van sleutels of badges.

Zijn volgende vragen voor jou herkenbaar? Access control building

  • Ik zou me veiliger voelen met een toegangscontrole systeem, maar dit lijkt me complex?
  • Kan ik meerdere toegangscontrole systemen beheren vanaf één locatie?
  • Kan het toegangscontrole systeem later uitgebreid worden?
  • Kan ik mijn smartphone als sleutel gebruiken?

Toegangscontrole systeem op basis van IP technologie

FIPS levert toegangscontrole systemen op basis van IP technologie. Dat wil zeggen dat alle communicatie via een netwerk infrastructuur loopt, zonder aparte buskabels of alarmkabels. Werken met deze IP technologie heeft dan ook veel voordelen. De tijd om de technologie te installeren is bijvoorbeeld veel korter dan bij standaard systemen. Bovendien kan je de IP toegangscontrole makkelijker koppelen aan andere bestaande veiligheidssystemen in je huis of bedrijf.

Bij ons ben je zeker van een professioneel, betrouwbaar en performant toegangscontrole systeem:

  • Beheer en monitor het toegangscontrole systeem vanaf elke locatie via de cloud.
  • Gebruik je smartphone om toegang te krijgen tot een ruimte of gebouw.
  • Bescherm je woning of bedrijfspand tegen diefstallen en inbraken.
  • Een schaalbaar toegangscontrole systeem. Het systeem groeit mee met jouw noden.
  • Een toegangscontrole systeem tegen een betaalbare prijs.
  • Wanneer nodig verlenen wij hulp en opvolging van het toegangscontrole systeem van op afstand.
Toegangscontrole 2N

Overweeg je een toegangscontrole systeem te installeren ter beveiliging van je woning of bedrijf ? Heb je vragen over hoe toegangscontrole in zijn werk gaat? Of moet je toegangscontrolesysteem voldoen aan specifieke eisen?

Geen probleem, FIPS heeft jaren ervaring en staat je graag bij met advies bij het ontwerp en de installatie van jouw toegangscontrole systeem.

Wij bieden ook betrouwbare, performante en schaalbare intercom systemen aan !

Onze Doelstellingen

De richtlijnen voor elk project, zo eenvoudig maar zo belangrijk voor ons.

Security

Netwerkbeveiliging bestaat uit meerdere beschermingslagen van zowel software- als hardwarecomponenten. Het is de samenwerking van al deze componenten die uw datanetwerk veilig maakt. Wij zorgen ervoor dat de meerlaagse beveiliging die we uitrollen voldoet aan de laatste beveilingsstandaarden en dat deze up-to-date wordt gehouden.

Smart technology

De uitgerolde technologie moet voordelen bieden voor de klant, en dient niet enkel als een leuk gadget. We zorgen ervoor dat de technologie voor de klant werkt. Wij noemen deze technologie dan ook echt slimme technologie.

Care for each project

Elk project is even belangrijk, van het kleinste tot het grootste. Elk project wordt vakkundig geīmplementeerd met de goedkeuring van de klant.

Support 24/7

Waarom zou de klantenondersteuning moeten stoppen nadat het project uitgerold is? Wij hechten veel belang aan klantenondersteuning en klantenservice!