Toegangscontrole voor Bedrijven

Professionele toegangscontrole op basis van IP technologie.

Waarom een toegangscontrole systeem voor uw bedrijf ?

Een toegangscontrole systeem beschermt het bedrijfspand o.a. tegen diefstallen en inbraken. Het vergroot de veiligheid en de privacy. Er is een overzicht wie zich in het gebouw bevindt en in welke ruimte, niet-toegelaten personen komen niet zo maar binnen, bezoekers zijn automatisch geregistreerd, via toegangsrechten zijn sommige zones niet langer toegankelijk voor bepaalde gebruikers, etc.

De voordelen van een toegangscontrole systeem:
  • Een overzicht wie aanwezig is in het bedrijf.
  • Bescherming van het bedrijfspand en personeel.
  • Beveiliging van gevoelige informatie en locaties.
  • Versnelt de evacuatie indien een ontruiming noodzakelijk is.
  • Geen kosten om sleutels bij te maken en/of sloten te vervangen.
  • Real-time notificatie bij een calamiteit.
Toegangscontrole 2N

Toegangscontrole via een intercom systeem

Onze IP intercom systemen kunnen bijkomend ook als toegangscontrole dienen. Hiermee kan je van op afstand toegang verlenen aan de juiste personen. Via de geïntegreerde verborgen videobewaking zie je meteen wie aan de deur staat en het is zelfs mogelijk om foto’s van de bezoeker rechtstreeks te laten doormailen. Met dergeljke intercoms kan je zelfs de deuren met je smartphone bedienen. Altijd handig als er een pakje wordt geleverd en er net niemand op kantoor is.

de belangrijkste kenmerken van onze toegangscontrole systemen voor bedrijven.

Systeem Administratie

Beheer en monitor het toegangscontrole systeem en al zijn componenten met één centrale management software. Enkele of honderden modules, één of meerdere gebouwen, een paar of duizend gebruikers ? Geen enkel probleem, via de management software kan elke set-up gemakkelijk beheerd en geconfigureerd worden.

Smartphone

Vergeet het uitdelen van RFID kaartjes, tokens en sleutelhangers. Gebruik de smartphone van uw gebruikers om hen toegang te verlenen tot het kantoor en zijn verschillende ruimtes.

Cloud integratie

Indien gewenst is het toegangscontrole systeem en zijn componenten beheerbaar via de Cloud. Zo kan een systeem administrator bijvoorbeeld updates aan het systeem doorvoeren, gebruikers toevoegen, of toegangsrechten wijzigen vanaf een locatie naar zijn of haar keuze.

Flexibel en schaalbaar

Onze toegangscontrole systemen zijn flexibel en schaalbaar. Een toegangscontrole module wijzigen of bijplaatsen kan zonder probleem. Een nieuwe module wordt herkend door de management software en automatisch geconfigureerd. Het systeem groeit mee met jouw noden.

Betaalbaar

Wij leveren toegangscontrole systemen tegen een betaalbare prijs. De toegangscontrole modules zijn vlot te installeren en te configureren. Zo wordt er tijd bespaard en zijn de installatiekosten beperkt.

Tijdsregistratie

Onze toegangscontrole systemen zijn uitgerust met een tijdsregistratie module. Het systeem houdt automatisch de aanwezigheid van alle gebruikers bij. Deze informatie kan gemakkelijk uitgelezen en geëxporteerd worden. Met de ondersteuning van LDAP en een REST API is integratie met andere systemen geen enkel probleem.

IP Netwerk

Onze toegangscontrole systemen maken gebruik van het bestaande IP netwerk in het bedrijf. Connecteer een toegangscontrole modules met het netwerk en na een confirmatie is het operationeel. Dit bespaart tijd en maakt de koppeling met andere veiligheidssystemen in het bedrijf gemakkelijk.

Combineer verschillende technologieën

Waarom zich beperken tot één technologie? Combineer RFID, Bluetooth, PIN of vingerafdruk in uw toegangscontrole systeem, of in één toegangscontrole module.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je helpen in de juiste keuze van je toegangscontrole systeem voor het bedrijf. Zo ben je zeker dat je investering in een IP toegangscontrole maximaal rendeert !

Onze Doelstellingen

De richtlijnen voor elk project, zo eenvoudig maar zo belangrijk voor ons.

Security

Netwerkbeveiliging bestaat uit meerdere beschermingslagen van zowel software- als hardwarecomponenten. Het is de samenwerking van al deze componenten die uw datanetwerk veilig maakt. Wij zorgen ervoor dat de meerlaagse beveiliging die we uitrollen voldoet aan de laatste beveilingsstandaarden en dat deze up-to-date wordt gehouden.

Smart technology

De uitgerolde technologie moet voordelen bieden voor de klant, en dient niet enkel als een leuk gadget. We zorgen ervoor dat de technologie voor de klant werkt. Wij noemen deze technologie dan ook echt slimme technologie.

Care for each project

Elk project is even belangrijk, van het kleinste tot het grootste. Elk project wordt vakkundig geīmplementeerd met de goedkeuring van de klant.

Support 24/7

Waarom zou de klantenondersteuning moeten stoppen nadat het project uitgerold is? Wij hechten veel belang aan klantenondersteuning en klantenservice!