IP Intercom met Audio en Video

Met een IP intercom kan je van op afstand toegang verlenen aan de juiste personen. Via de geïntegreerde verborgen videobewaking zie je meteen wie aan de deur staat. Het is zelfs mogelijk om foto’s van de bezoeker rechtstreeks te laten doormailen.
Ook kan met je smartphone je deur bedienen. Altijd handig als er een pakje wordt geleverd maar je net niet thuis bent.

De IP intercoms zijn ook een zeer goede oplossing voor appartementsgebouwen. Dankzij de HD audio en beeld kwaliteit is het te allen tijde mogelijk om met de persoon die aanbeld te communiceren. De intercoms zijn robuust gebouwd maar toch luxueus en verfijnd afgewerkt. In geval van een poging tot inbraak of beschadiging wordt de beheerder of conciërge van het gebouw automatisch verwittigd.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we je als de beste ondersteunen in de keuze van je videofoon (binnenposten en buitenposten). Zo ben je zeker dat je investering in de IP intercom maximaal rendeert.

Beveilig je huis of bedrijf met een professioneel intercom systeem

Aan een IP intercom systeem zijn een pak voordelen verbonden: door with intercom

  • Alle communicatie loopt via een netwerk infrastructuur, zodat er geen aparte buskabels of alarmkabels nodig zijn.
  • Je kan het intercom systeem beheren en monitoren vanaf elke locatie via de cloud.
  • Je kan je smartphone als videofoon binnenpost gebruiken.
  • Een intercom beschermt je woning of bedrijfspand tegen diefstallen en inbraken.
  • Het systeem groeit mee met je noden en is dus perfect schaalbaar.
  • Het IP intercom systeem is makkelijk te integreren met bestaande veiligheidssystemen.
Overweeg je een intercom met videofoon te installeren? Heb je vragen over welke intercom het best bij je past? Of moet je intercom systeem voldoen aan specifieke eisen?

Bij FIPS ben je zeker van een professioneel intercom systeem aan een betaalbare prijs. Wanneer nodig kan je rekenen op hulp en advies van het intercom systeem van op afstand.
Wij bieden ook betrouwbare, performante en schaalbare toegangscontrole systemen aan !

Onze Doelstellingen

De richtlijnen voor elk project, zo eenvoudig maar zo belangrijk voor ons.

Security

Netwerkbeveiliging bestaat uit meerdere beschermingslagen van zowel software- als hardwarecomponenten. Het is de samenwerking van al deze componenten die uw datanetwerk veilig maakt. Wij zorgen ervoor dat de meerlaagse beveiliging die we uitrollen voldoet aan de laatste beveilingsstandaarden en dat deze up-to-date wordt gehouden.

Smart technology

De uitgerolde technologie moet voordelen bieden voor de klant, en dient niet enkel als een leuk gadget. We zorgen ervoor dat de technologie voor de klant werkt. Wij noemen deze technologie dan ook echt slimme technologie.

Care for each project

Elk project is even belangrijk, van het kleinste tot het grootste. Elk project wordt vakkundig geīmplementeerd met de goedkeuring van de klant.

Support 24/7

Waarom zou de klantenondersteuning moeten stoppen nadat het project uitgerold is? Wij hechten veel belang aan klantenondersteuning en klantenservice!