Intercom voor Appartementsgebouwen

Professionele intercom systemen op basis van IP technologie.

Welk intercom systeem is geschikt voor een appartementsgebouw ?

Een intercom systeem voor een appartementgebouw moet gebruiksvriendelijk en betrouwbaar zijn voor alle bewoners. Door onze technologie is het mogelijkheid om verschillende soorten binnenposten te combineren en zo te voldoen aan uiteenlopende wensen. Sommige bewoners willen bijvoorbeeld enkel audio, anderen vragen audio en beeld of willen alleen de oproep ontvangen op hun smartphone zonder binnenpost.

Het is de bedoeling dat het intercom systeem in het appartementgebouw niet enkel als deurbel gebruikt wordt, maar ook als toegangscontrole systeem fungeert. Elke bewoner ontvangt een unieke toegangscode om het appartementsgebouw te betreden die als PIN code, RFID sleutelhanger, vingerafdruk scan of Bluetooth aan je smartphone kan toegewezen worden.
De toegangscontrole beperkt zich bovendien niet alleen tot de inkom van het gebouw, maar kan ook de liften en de ondergrondse parking bewaken.

De binnen- en buitenposten zijn robuust gebouwd, maar hebben toch een luxueuze en verfijnde afwerking. Zowel overdag als ’s nachts ben je zeker van een uitstekend geluid en dito beeldkwaliteit. Mocht er ooit een inbraak, brand of andere calamiteit voorvallen, dan krijgt de beheerder of conciërge van het gebouw een automatische melding.

de belangrijkste kenmerken van onze intercom systemen voor appartementsgebouwen.

Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

Onze intercom systemen maken gebruik van intuïtieve bedieningen en HD audio en beeldkwaliteit. Dit samen met de laatste generatie touchscreens maakt het geheel gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar.

Luxueus en verfijnd

Dankzij een hoogwaardige afwerking hebben de intercom binnenposten en buitenposten niet enkel een luxueuze uitstraling maar zijn ze ook robuust. Zo zijn ze o.a. weerbestendig en bestand tegen vandalisme, maar behouden ze toch een verfijnd aanzien.

Flexibel en schaalbaar

Onze intercom systemen zijn flexibel en schaalbaar. Een binnenpost of buitenpost verwijderen of bijplaatsen kan zonder probleem. Een nieuwe module wordt herkend door de management software en automatisch geconfigureerd. Het systeem groeit mee met jouw noden.

Betaalbaar

Wij leveren intercom systemen tegen een betaalbare prijs. Een binnenpost of buitenpost zijn vlot te installeren en te configureren. Zo wordt er tijd bespaard en zijn de installatiekosten beperkt.

Toegangscontrole

Onze intercom systemen komen standaard ook met toegangscontrole functionaliteit. Er is de keuze uit RFID, Bluetooth, PIN of vingerafdruk, of een combinatie. Een intercom systeem in het appartementsgebouw vergroot niet alleen het comfort maar ook de veiligheid van zijn bewoners.

Smartphone

Gebruik uw smartphone als bijkomende of als enige binnenpost. Mis nooit meer een oproep en open de deur van het appartement via uw smartphone of tablet. Dankzij de Cloud integratie kunt altijd controleren wie er aanbelt, toegang verlenen of weigeren ook als u niet aanwezig bent.

IP Netwerk

Onze intercom systemen maken gebruik van het IP netwerk in het gebouw. Connecteer een intercom binnenposten en buitenposten met het netwerk en na een confirmatie zijn ze operationeel. Dit bespaart tijd en maakt de koppeling met andere systemen in het appartementsgebouw gemakkelijk.

Systeem Administratie

Beheer en monitor het intercom systeem en al zijn componenten met één centrale management software. Een gebouw met enkele of honderden appartementen, of meerdere appartementsgebouwen op verschillende locaties ? Geen enkel probleem, via de management software kan elke set-up gemakkelijk beheerd en geconfigureerd worden.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je helpen in de juiste keuze van je intercom systeem voor het appartementsgebouw. Zo ben je zeker dat je investering in een IP intercom maximaal rendeert !

Onze Doelstellingen

De richtlijnen voor elk project, zo eenvoudig maar zo belangrijk voor ons.

Security

Netwerkbeveiliging bestaat uit meerdere beschermingslagen van zowel software- als hardwarecomponenten. Het is de samenwerking van al deze componenten die uw datanetwerk veilig maakt. Wij zorgen ervoor dat de meerlaagse beveiliging die we uitrollen voldoet aan de laatste beveilingsstandaarden en dat deze up-to-date wordt gehouden.

Smart technology

De uitgerolde technologie moet voordelen bieden voor de klant, en dient niet enkel als een leuk gadget. We zorgen ervoor dat de technologie voor de klant werkt. Wij noemen deze technologie dan ook echt slimme technologie.

Care for each project

Elk project is even belangrijk, van het kleinste tot het grootste. Elk project wordt vakkundig geīmplementeerd met de goedkeuring van de klant.

Support 24/7

Waarom zou de klantenondersteuning moeten stoppen nadat het project uitgerold is? Wij hechten veel belang aan klantenondersteuning en klantenservice!